بایگانی
- اسفند ۱۳۹۵ (۱)
- بهمن ۱۳۹۵ (۳)
- دی ۱۳۹۵ (۴)
- آذر ۱۳۹۵ (۵)
- شهریور ۱۳۹۵ (۱۲)
- مرداد ۱۳۹۵ (۱۹)
- تیر ۱۳۹۵ (۳۱)
- خرداد ۱۳۹۵ (۳)
- فروردين ۱۳۹۵ (۱)
- اسفند ۱۳۹۴ (۷)
- بهمن ۱۳۹۴ (۸)
- دی ۱۳۹۴ (۵۸)
- آذر ۱۳۹۴ (۲۴)
نويسندگان
- کامران منطق (145)
- رضا شرفی (22)
- علی پرورش (6)
- اشکان قرائتی (1)
پيوندها
۸ ماده ی غذایی که به کاهش التهاب و از دست دادن وزن کمک می کند
ماهی سالمون
چربی باعث تشکیل ترکیبات تنظیم کننده ی التهاب به نام پروستاگلاندین می شود. با این که برخی از چربی ها باعث کاهش التهاب می شود، دیگر چربی ها آن را افزایش می دهند. برای افزایش سطح پروستاگلاندین های مبارز با التهاب، اسید های چرب حاوی امگا ۳ بیشتر، مانند EPA و DHA (که در ماهی سالمون و دیگر ماهی های چرب یافت می شود) را مصرف کنید. از آنجایی که امگا ۳ می تواند سطح تریگلیسرید و کلسترول های بد التهاب زا را کاهش دهند، پس التهاب را نیز کاهش می دهد.
تخم کتان
ماهی دوست ندارید؟ اشکالی ندارد. تخم کتان دارای بیشترین تمرکز امگا ۳ گیاهی است.
بلوبری
بلوبری منبع غنی بیوفلاونوئید است، که هم دارای ویژگی های آنتی اکسیدانی و ضد التهابی است. هر چه رادیکال های آزاد کمتر باشند، التهاب هم کمتر است.
کاری
زردچوبه به کاری رنگ زرد و حجم زیادی بیوفلاونوئید می بخشد. به علاوه تحقیقات نشان داده اند که زردچوبه NF-kappa B، پروتئین محرک التهاب را سرکوب می نماید.
آلبالو
آلبالو که به داشتن “بالاترین سطح مواد ضد التهاب در میان مواد غذایی” مشهور است، سرشار از آنتوسیانین (آنتی اکسیدان هایی که باعث کاهش التهاب می شوند) می باشد.
سویای تازه
این ماده به دلیل دارا بودن منابع غنی ایزوفلاون و اسید های چرب امگا ۳، التهاب را بمباران می کند. نتیجه: سطح پایین تر پروتئین واکنشی C، نشانه ی التهاب.
چای سبز
با توجه به تحقیقات، چای سبز به دلیل دارا بودن سطح بالای فلاونوئید، برای کاهش التهاب از دیگر فرآورده های چای موثر تر است.
غلات کامل
طبق نتایج تحقیقات، افرادی که غلات کامل (مانند: بلغور جو دوسر، برنج قهوه ای و جو) مصرف می کنند، نسبت به افرادی که از غلات تصفیه شده استفاده می کنند، سطح پروتئین واکنشی C خود را تا ۳۸ درصد کاهش می دهند. که این نتیجه گیری پس از کنترل وزنی که از دست داده اند، ثبت شد!
منبع:بلاگ بامیلو
نویسنده:مینا
نظرات (۰)
هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.